Держгеонадра: 25 жовтня відбудеться аукціон з продажу спецдозволів на нафтогазові ділянки

13 Червня 2018

12 червня, Державна служба геології та надр України оголосила про проведення другого аукціону з продажу спеціальних дозволів на користування нафтогазоносними надрами. Аукціон відбудеться 25 жовтня 2018 року. Після офіційної публікації оголошення в газеті «Урядовий кур’єр» та оприлюднення інформації на офіційному сайті Служби, потенційні надрокористувачі мають 75 днів на подання заявок – до 27  серпня 2018 року. 

Держгеонадра як організатор на аукціон виставила 4 ділянки у Сумській та Львівській областях (перелік додаємо нижче).

«Ми оголосили про проведення аукціону з продажу спеціальних дозволів на користування нафтогазоносними надрами. Перші дві ділянки у Львівські області ми вже виставили на торги, наступні дві опублікуємо до кінця тижня. В 2018 році – це другий аукціон, але перший саме по вуглеводнях. Сподіваюсь, ми зможемо залучити якомога більше учасників аукціону, а значить і поповнити державний бюджет. Єдиний і прозорий критерій перемоги в аукціонах – ціна, саме такий підхід дозволяє ефективно залучати надходження держбюджету і створює умови відкритої чесної конкуренції», – зазначив керівник Держгеонадр Олег Кирилюк.

Увага! Реєстрація покупців або їх уповноважених осіб, відбуватиметься в день проведення  аукціону, 25 жовтня,  з 900 до 10 45 год. за адресою: м. Київ, вул. Антона Цедіка, 16, Державна служба геології та надр України, актовий зал (4 поверх). Покупці, які не зареєструвалися, у встановлений строк, вважаються такими, що відмовилися від участі в аукціоні. При цьому сплачені вартість пакета аукціонної документації та гарантійного внеску не повертаються.

Нагадаємо, перший аукціон у 2018 році щодо користування надрами планується провести 9 серпня по 13 ділянках рудних та нерудних корисних копалин.

Довідка:

Аукціон відбудеться 25 жовтня 2018 року об 11 00 год. за адресою: м. Київ, вул. Антона Цедіка, 16, Державна служба геології та надр України, актовий зал, 4 поверх.

Переможець аукціону здійснює протягом 30 календарних днів після його проведення розрахунки за придбаний на аукціоні дозвіл шляхом внесення коштів до державного бюджету і сплачує різницю між  ціною продажу дозволу та гарантійним внеском.

Вартість геологічної інформації на ділянку надр (розмір сплати наведено у переліку ділянок надр, які планується виставити на аукціон) сплачується переможцем аукціону.

Аукціон щодо кожної ділянки надр відбувається за умови реєстрації не менш як двох покупців на придбання дозволу.

За додатковою інформацією про умови проведення аукціону звертатись до Державної служби геології та надр України за адресою: м. Київ, вул. Антона Цедіка, 16, кім. 415, 416. Контактні особи: Тимошенко Ігор Васильович – тел. (044) 456-60-85, Ткачук Олександр Іванович, Павка Олена Іванівна  – тел. (044) 456-60-56, Борисенко Дмитро Миколайович тел. (044) 536-13-20.

Перейти до вмісту